Gewoon omdat het kan

12 portretten van 13 bijzondere mensen

12 portretten van 13 bijzondre mensen verbonden aan zorginstelling Lister zijn vastgelegd door fotograaf Ivo van der Velden.

Hij stelde de vraag: "Waar word je blij van?" en legde plekken uit het verleden of hun dromen voor de toekomst vast.
Van Mustang-auto's als passie, de beste ijssalon van Nederland of een mooie sterrenhemel. De hoofdpersonen in dit boek staan als het ware versteld van zichzelf, wat weer bijdraagt aan hun herstel van hun psychische kwetsbaarheid.


Hieronder een sneakpreview van de hoofdpersonen.

Boek

Auteur : Ivo van der Velden
Binding : Hardcover
Distributievorm : Boek (print, druk)
Formaat : 240mm x 330mm
Aantal pagina's : 112
ISBN : 9789082272307
Datum publicatie : 09-2014

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (€25,00) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik hierboven op de link 'boek bestellen' om een mail te sturen met je naam en adres gegevens waar het boek naar toe verstuurd mag worden. Je ontvangt dan een mail waar je veilig met IDeal kunt betalen. Na de betaling ontvangt je het boek binnen 2 werkdagen.
Angela

Angela

PeaceLoveJoyHappinezz

Ben

Ben

Vitrinekasten vol met Efteling snuisterijen, een levenslang abonnemet op de Efteling.

Ik ben gewoon jaloers op mezelf!

Con

Con

Con werkt als vrijwilliger bij MIJ, Museum IJsselstein.

We hebben daar een expositie bezocht met allerlei toepassingen met 'kant'

Donald

Donald

Ik heb Donald leren kennen als een onderzoeker. Een man met een ruim inzicht in het leven. Trots, zelfstandig en tegelijkertijd wijs genoeg om hulp te aanvaarden. Bouwen aan je eigen leven, je eigen potje koken, de tv als metgezel, de hond als levenspartner.

Frank

Frank

Frank wilde graag naar sportauto's kijken. Samen zijn we naar een Ford Mustang showroom geweest. De eigenaar Marcel, van Van Laarhoven Clasic Cars nam de tijd om Frank rond te leiden. Frank mocht overal in- en aanzitten. Voordat ik het wist zat hij al flink gas te geven. Als kers op de taart zijn we ook nog een ritje gaan maken in de Mustang met open dak.

Inge

Inge

Toen ik bij Inge thuis kwam voor de eerste afspraak viel mij al meteen op dat ze veel affiniteit heeft met leeuwen en tijgers. En ja hoor... Inge wilde een workshop volgen bij Stichting Leeuw.

Monique

Monique

Monique vertelde mij dat ze als kind al de droom had om in een kasteel te wonen. We hebben diverse kastelen bezocht om uiteindelijk terecht te komen bij kasteel Heeze. Hier kon Monique een dag kasteelvrouwe zijn.

Nienke

Nienke

Nienke is een vrouw die haar mannetje staat. In haar vertrouwde kleur roze geeft ze alles tijdens de zware kickbox-traning. Na de training weer naar huis, douchen en op tijd naar bed. Morgen weer een druk programma.

Peter

Peter

Op zijn kleine zolderkamer staat een groot electronisch drumstel. Hier drumt Peter hele muziekstukken. Deze deelt hij via internet met andere muzikanten over heel de wereld die op hun beurt de andere partijen inspelen totdat er een compleet nummer ontstaat. Lang leve de multimedia.

Roedie

Roedie

Als je door Roedies ogen en met zijn kennis naar de sterren kijkt, zijn wij mensen maar heel klein. Maar wel met een eigen bewustzijn om keuzes te kunnen en mogen maken en invulling te geven aan onze dromen.

We zijn 's nachts bij nieuwe maan naar een meer gereden met gevulde picknickmand en hebben daar een nacht van de sterrenhemel genoten.

Saskia En Willem

Saskia En Willem

Saskia en Willem, hét liefdeskoppel van het boek. Die twee hebben veel oog voor elkaar en delen veel samen. Heel inspirerend.

Simon

Simon

Simon houdt van de lekkere dingen in het leven. Tijdens een van onze ontmoetingen zijn we zelfs naar Enschede gereden (300 km.) enkel om daar ijs te gaan eten... Gewoon omdat het kan!